Шефовете на Манчестър Юнайтед са притеснени, че евентуално завръщане на

...
Шефовете на Манчестър Юнайтед са притеснени, че евентуално завръщане на
Коментари Харесай

Играчите на Ман Юнайтед готови да приемат Грийнууд обратно, но шефовете продължават да се колебаят

Шефовете на Манчестър Юнайтед са обезпокоени, че вероятно завръщане на Мейсън Грийнууд в съблекалнята на отбора, защото са обезпокоени от това по какъв начин ще се отрази сходен ход на напредъка на отбора.
 Драматична победа на Манчестър Юнайтед ги изкачи до третото място, Каземиро бе изпъден Драматична победа на Манчестър Юнайтед ги изкачи до третото място, Каземиро бе изпъден
21-годишният състезател бе задържан по обвинявания в опит за обезчестяване, побой и контролиращо държание, а незабавно по-късно от “Олд Трафорд ” отстраниха играча. През тази седмица изненадващо Кралската прокуратура разгласи, че всички обвинявания към играча са свалени, само че “червените дяволи ” оповестиха, че ще проведат лично следствие преди да вземат решение за бъдещето на играча.
 Чак в този момент Каземиро получи първия си пряк червен картон Чак в този момент Каземиро получи първия си пряк червен картон
Източник на вестник “Сън ” от клуба обаче е споделил за изданието, че има съществени терзания измежду управителните фактори завръщане на Грийнууд в първия отбор дали няма да нанесе проблеми, както и съществено разпръскване на играчите в първия отбор. Подопечните на Ерик загар Хаг реализираха сериозен напредък от началото на акцията, а футболистите на отбора са щастливи и показват екипен тух. Повечето футболисти нямали срещу да одобряват назад Грийнууд в съблекалнята, само че терзанията остават. Не е ясно какъв брой време ще отнеме на шефовете на Манчестър Юнайтед да вземат дефинитивно решение за бъдещето на нападателя.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР