Шефовете на Левски и Черно море са на път да

...
Шефовете на Левски и Черно море са на път да
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Левски праща нападател под наем в Черно море

Шефовете на Левски и Черно море са на път да реализират сделка за преотстъпването на футболист, разбра БЛИЦ СПОРТ. Става въпрос за Франсис Нар, който на 90% ще играе чартърен във варненския отбор през идващия сезон. Разговорите са в напреднала фаза и се чака да бъдат финализирани още през днешния ден или най-късно до края на седмицата.

Очаква се по посока Черно море да потеглят още двама футболисти на Левски. Те  обаче ще отидат там като свободни сътрудници. Единият е Александър Александров, който дружно със своя съименник Алвеша няма да остане на „ Герена ”.

Другият е вратарят Боян  Йоргачевич. БЛИЦ СПОРТ научи, че доскоро през днешния ден е взето решение Левски да освободи сръбския пазач. От това ще се възползва наставникът на „ моряците ” Георги  Иванов, който ще вземе Йоргачевич в отбора си. Нашата организация към този момент писа, че Боян и чешки пазач бяха  разновидности за „ моряците ”. След като чехът не е бил пуснат от клуба, в който играе, вратата на Черно море от лятото съвсем несъмнено ще пази досегашният любим на бранш „ Б ”. 

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР