Шефовете на Левски гледат дългосрочно на развитието на тима и

...
Шефовете на Левски гледат дългосрочно на развитието на тима и
Коментари Харесай

Левски предлага нов договор на Сундберг

Шефовете на Левски гледат дълготрайно на развиването на отбора и занапред си вършат проекти за възобновяване на договорите на съществени футболисти. Обсъждано е предложение към Ноа Сонко Сундберг. Настоящият договор на футболиста датира от 1 януари 2022 година и е със период до лятото на 2024 година.
 Левски събра над 230 000 лв. от дарения за задължението към Национална агенция за приходите Левски събра над 230 000 лв. от дарения за задължението към Национална агенция за приходите
На " Герена " обаче желаят да изпреварят интервала, в който към този момент ще стане " рисково ", и желаят занапред да уговорят удължение на договора. Това ще стане с предложение заплатата на централния бранител да бъде обновена още в края на това състезание. Бонуси за класиране и евроучастие също ще залегнат в офертата, твърди " Тема Спорт ".

В момента Сундберг е с националния тим на Гамбия на лагер за подготовка за Купа на африканските народи. Тимът му гостува на Мали през днешния ден от 21:00 часа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР