Шефовете на ITV обявиха датата на излизане на For the

...
Шефовете на ITV обявиха датата на излизане на For the
Коментари Харесай

Датата на завръщане на For the Love of Dogs на ITV е потвърдена, тъй като Алисън Хамънд поема поста от Пол О`Грейди

Шефовете на ITV оповестиха датата на излизане на For the Love of Dogs сезон 12 – и той би трябвало да бъде излъчен по-рано от предстоящ.

Много обичаният сериал, който преди беше показан от починалия Пол О'Грейди, ще се завърне на екраните на 16 април от 20:00 ч. по ITV1 и ITVX, като феновете още веднъж ще се впуснат зад кулисите на известния Домът на Battersea Dogs & Cats - само че този път Алисън Хамънд ще ги разведе.

Звездата на This Morning Алисън, 49, беше оповестена за новия водещ през януари. По това време тя сподели, че е чест да поеме поста от починалия Пол, който за жалост умря през март 2023 година Тогава Алисън сподели, че никой няма да може да заеме мястото на Пол, само че тя ще направи всичко допустимо да уважи починалата звезда, която преди този момент приписа обичаните си кучета за спасяването на живота му.

Великата английска звезда от Bake Off Алисън ще прекара време с очарователните жители на дома в Батърси и ще им помогне да намерят безконечните домове, които толкоз обезверено искам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР