Шефовете на Хебър са имали много интензивни дни, след като

...
Шефовете на Хебър са имали много интензивни дни, след като
Коментари Харесай

От Хебър поканили Ясен Петров

Шефовете на Хебър са имали доста интензивни дни, откакто стана ясно, че италианецът Фулвио Пеа повече няма да бъде треньор на пазарджиклии. Те са предложили поста на досегашния народен селекционер Ясен Петров. Той общително е отклонил предлагането, само че не изрично, като може още веднъж да бъде потърсен след Нова година.

Имало е оферта и към Николай Киров, който обаче избра да застане отпред на Берое, който ще изведе през днешния ден точно против Хебър. Водени са били диалози и с Димитър Димитров, който обаче е отказал, както и на другия дилетант в елита Спартак (Варна). Херо въпреки всичко оказва помощ на някогашния си помощник Тодор Киселичков.

След отхвърли на всички изброени експерти, от Хебър са се спряли на помощника на Пеа - Владимир Манчев. Към момента той има 5 мача до края на годината, с цел да резервира поста си. Става дума за семейството на Берое през днешния ден, това на Ботев (Пд), гостуването на Септември, семейството на Локо (Пд) и гостуването на ЦСКА 1948. Ако след тези срещи Хебър не е мръднал от 14-тото място нагоре, най-вероятно след Нова година пазарджиклии ще имат нов треньор.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР