Шефовете на БСП скочиха на социалисти заради тяхна среща в

...
Шефовете на БСП скочиха на социалисти заради тяхна среща в
Коментари Харесай

ИБ на БСП обяви срещата на социалисти в НДК за фалшива

Шефовете на Българска социалистическа партия скочиха на социалисти поради тяхна среща в центъра на София.

Срещата в НДК е подправена - непознати партии, остарели лица, без нови хрумвания, се споделя в остра позиция на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия по отношение на извършената през вчерашния ден среща, оповестена като среща на социалисти от цялата страна и основаване на придвижване " Бузлуджа ", написа epicenter.bg.

Ето и текста на позицията на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия:

1. Информацията, че на нея участват социалисти, членове на Българска социалистическа партия е подправена. Мнозинството от участниците бяха ръководители и управления на други партии: АБВ, Движение 21, Изправи се. Бг и други, както и безпартийни хора.

2. Абсурдно е, членуващи в други партии да провеждат придвижване вътре в Българска социалистическа партия. Нечленуващи в Българска социалистическа партия да желаят привикване на изключително съвещание на конгрес на Българска социалистическа партия. Това минава всевъзможни граници на политическа логичност и морал.

3. Вместо предстоящите нови хрумвания за съвременна лява политика и нови лица, единствената вест, която тази среща създаде е, че хора отвън Българска социалистическа партия желаят оставката на водача на партията. Нямаше никакви хрумвания за лява политика, а лицата бяха старите политици на прехода.

4. Претенциите за морална опция се разрушават на пух и прахуляк във обстоятелствата: АБВ на Първанов ръководи дружно с ГЕРБ и вкара убийствената пенсионна промяна. Сергей Станишев вкара плоския налог и се целуна с Местан на Орлов мост. А през днешния ден съобщи, че Мария Габриел би трябвало да стане министър председател и да има държавно управление ГЕРБ СДС-ППДБ. Мая Манолова получи поста на омбудсман, с помощта на Борисов. Иван Таков направи сглобка в СОС с ППДБ и ГЕРБ и внесе нарастването на заплатите на общинските съветници на 6000 лева Единственото, което ги сплотява е желанието за оглавяване на Българска социалистическа партия и потреблението на партията за персонални цели.

5. Подписката на над 50 члена на Народно събрание също е подправена. В нея попадат имена на хора, които не са членове на Българска социалистическа партия. Има такива, които членуват в други партии. А някой от сякаш подписалите не знаят, че имената им попадат в този лист.

6. Въпросът с водачеството в Българска социалистическа партия се взема решение само от членовете на партията на директен избор. Такъв ще има в края на годината. Всеки, който дава отговор на изискванията може да се кандидатира и да завоюва най- положителния.

7. Подобни прояви на прага на нови избори целят само удар по Българска социалистическа партия и събаряне на резултатите.

8. Призоваваме лявомислещите хора и всеки, който споделя устрема ни да се отстрани задкулисието, паралелната страна, зависимостите и кражбите, както вътре в партиите, по този начин и в страната, да ни поддържа като единствените, които не се прегърнахме с мафията, не ви излъгахме и предадохме. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР