Шефовете на болниците в Англия се борят за болнични легла,

...
Шефовете на болниците в Англия се борят за болнични легла,
Коментари Харесай

Болниците в Лондон претъпкани от пациенти с COVID-19

Шефовете на лечебните заведения в Англия се борят за болнични кревати, защото повишаването на случаите на рискува да надвие системата, споделиха медици, представени от Агенция Франс Прес.
Изтекло в обществеността наличие на брифинг допуска, че даже при релативно позитивен сюжет потенциалът на лондонските лечебни заведения може да бъде претъпкан за по-малко от две седмици. Англия в сряда удостовери над 62 000 нови случая за 24 часа, като броят им набъбна бързо в Югоизточна Англия, където за първи път бяха разпознати клъстери на нов мощно заразен вариант на вируса. Над 30 000 души са били в лечебните заведения в Обединеното кралство с вируса, повече в сравнение с в пика на първата вълна, съобщи БГНЕС.
Рязкото повишаване принудило шефовете на лечебните заведения да обмислят преместването на някои пациенти на кревати в старешки домове или домове за грижи, сподели ръководителят на доставчиците на здравната система, който съставлява лечебните заведения в Англия.
 В Турция изобретиха устройство, което диагностицира Коронавирус за 10 секунди В Турция изобретиха устройство, което диагностицира Коронавирус за 10 секунди
Турски учени са основали уред, кадърен да диагностицира COVID-19 за 10 секунди, заяви изданието vpk.name с позоваване на уеб страницата на Би...
„ Видяхме 5000 нови пациенти в болнични кревати с COVID-19 през последната седмица - това е 10 цялостни лечебни заведения с пациенти с Коронавирус... тъй че това е в действителност огромно предизвикателство “, сподели Крис Хопсън пред Би Би Си.
Шефовете на лечебните заведения " знаят, че има някакъв авариен потенциал в бранша на домовете за грижи и домове за възрастни хора и те са темо на диалога с сътрудниците от домовете за възрастни хора, с цел да ревизират дали имат достъп до този потенциал ", добави той.
Във вторник Англия влезе в строго заключване, като учебни заведения и магазини с несъществено значение са затворени най-малко за шест седмици, откакто предходни ограничения не съумяха да спрат внезапното повишаване на случаите.
Повече от 2,8 милиона са инфектираните във Англия, а в сряда са регистрирани над 1000 смъртни случая в границите на 28 дни след позитивен тест - най-високата цифра от април.
 Коронавирусът по света: Рекорд по оздравели съгласно един източник, връх по смъртност в Съединени американски щати, пик в Китай Коронавирусът по света: Рекорд по оздравели съгласно един източник, връх по смъртност в Съединени американски щати, пик в Китай
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 87 156 972 и 87 640 097 споре...
Ситуацията настава даже когато Англия форсира доставката на имунизациите Pfizer / BioNTech и Oxford/AstraZeneca, като повече от един милион души към този момент получиха първа доза.
HSJ, уеб страница за здравни експерти, разгласява в сряда брифинг на ръководителя на здравните управляващи на Лондон Вин Дивакар, който съобщи, че до 19 януари в столицата може да не доближават близо 1500 кревати за общи и пациенти в тежко положение. При най-лошия сюжет дефицитът може да бъде 4 400 кревати, се споделя на брифинга. Капацитетът на болничното заведение е изложен на риск, в случай че хората не се придържат към разпоредбите за антивирусно заключване, сподели Рупърт Пиърс, професор по интензивна медицина в Queen Mary, Лондонски университет, който работи в болница Royal London.
Запитан от Би Би Си дали има вяра, че здравната система може да бъде претрупана за две седмици, той сподели: " Никога през цялата си кариера не съм мислил, че ще кажа нещо сходно, само че да, по този начин е. "
" Освен в случай че не предпиемем съществено заключването, въздействието върху опазването на здравето за цялата страна може да бъде пагубно и не споделям тези думи елементарно ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР