Шефовете на Арсенал са взели решение да подкрепят мениджъра Микел

...
Шефовете на Арсенал са взели решение да подкрепят мениджъра Микел
Коментари Харесай

Шефовете на Арсенал осигуряват на Артета сериозни средства за битката за титлата

Шефовете на Арсенал са взели решение да поддържат мениджъра Микел Артета в борбата за купата в Премиър лийг, като му обезпечат съществени средства за укрепване на тима през зимния трансферен прозорец.

" Артилеристите " се показват ослепително от началото на акцията и водят в класирането. Успехът в дербито с Челси в допълнение даде самочувствие на тима, че има действителни сили да се пребори за купата този сезон. Това е и повода босовете да решат да дадат нужната поддръжка на наставника, с цел да добави нужните му подкрепления, с цел да извърши тази цел, твърди журналистът Жоао Кастело-Бранко.

" Това, че Арсенал стартира да печели огромните конфликти, демонстрира, че тимът в действителност е кандидат за купата. Имам информация, че клубът счита да се възползва от обстановката и ще обезпечи спомагателни средства за укрепване на тима през януари, с цел да може " артилеристите " да се борят до самия край ", разкри Кастело-Бранко.

Това е поредна сходна информация, която се появява в медийното пространство, което единствено удостоверява валидността ѝ. По всичко проличава, че на " Емиратс " съблюдават максимата, че апетитът идва с яденето и в клуба ще създадат всичко допустимо да спрат превъзходството на Манчестър Сити и да вдигнат купата в края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР