Шефовете и адвокатите на Celebrity Big Brother прожектират най-добрите сесии

...
Шефовете и адвокатите на Celebrity Big Brother прожектират най-добрите сесии
Коментари Харесай

Атаката на Шарън Озбърн и Луис Уолш срещу знаменитости предизвика кошмар за шефовете на ITV Celebrity Big Brother

Шефовете и юристите на Celebrity Big Brother прожектират най-хубавите сесии на Шарън Озбърн и Луис Уолш, единствено с фрагменти от техните A-List злословия правейки го в ефир.

Двамата размениха истории за Джеймс Кордън, който Шарън разказа като подлизурник, Елън Дегенерес, за която сподели, че провокира повръщане, и основния редактор на Vogue Ана Уинтур, който беше разказан като „ с-дума “. Но правните екипи на ITV и екипите за сходство би трябвало да пресеят часове фрагменти, с цел да понижат неприятните мнения на двойката в наличие, което е уместно за ефир.

Едноминутен клип от сесията им, в която се разрушават звезди с Гари Голдсмит, беше излъчен в спинофа на Celebrity Big Brother Late and Live по ITV2 в сряда вечер, само че единствено един път редакторите го изясниха и имаха късмет да изсече всичко, което би могло да се окаже легално минно поле.

Докато обсъждаше изхвърлянето на имена, 71-годишната Шарън сподели на чичото Гари на принцесата на Уелс: „ Ще ви кажа кой го прави, Джеймс Корд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР