Шефката на РУО-Пловдив Иванка Киркова ще работи временно в Министерството

...
Шефката на РУО-Пловдив Иванка Киркова ще работи временно в Министерството
Коментари Харесай

Шефката на РУО-Пловдив Иванка Киркова започва работа в МОН

Шефката на РУО-Пловдив Иванка Киркова ще работи краткотрайно в Министерството на образованието и науката, разгласи тя в профила си във фейсбук.
Прочетете още
" Отговорността, достойнството, достолепието и професионализмът за мен са водещи и постоянно допускат разнообразни решения. Междуличностните връзки в никакъв случай не са имали и няма да имат превес над тях. Интригите, лъжите и сплетните не могат да ме откажат да последвам пътя си! В живота ни постоянно пораждат условия, които трансформират някои планове, само че това е, с цел да запазим задачата. Винаги съм живяла с увереността, че положителното ще победи! Приемам всевъзможни провокации, а дори някои от тях ги предизвиквам.

Вие знаете 1/100 от всичко, което трябваше и би трябвало да преживеем аз и моето семейство.

С усмивка ви оповестявам, че за известно и малко време, ставам част от екипа на МОН, а сътрудника ми Рангел Райчев поема моята работа

Разбира се, и двамата още веднъж ще се постараем да потвърдим човешките и професионалните си качества!

Това е всичко, което мога да споделя, тъй като съм възпитана да съм етична и лоялна! ", написа Иванка Киркова на своя профил.

Рангел Райчев, който ще я замества е старши специалист по организация на междинното обучение.

Иванка Киркова се завърна отпред на Регионалното ръководство на образованието в Пловдив на 14 септември, откакто завоюва дефинитивно във Върховния административен съд делото против уволнението си. Тя пое инспектората през февруари 2013 година, а за първи път беше махната 7 месеца по-късно - на 28 септември. Магистратите анулираха уволнението като нелегално и на 25 август тя се върна, с цел да остане на поста до 6 юли 2021 година, когато беше освободена дисциплинарно с претекста, че е позволила нарушавания при подписване на контракти с юридически лица. Това също падна в съда. Последното освобождение на Иванка Киркова беше на 28 април м.г. То беше под предтекст, че не има задоволителни компютърни умения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР