Шефката на БСП Корнелия Нинова със сигурност бетонира поста си

...
Шефката на БСП Корнелия Нинова със сигурност бетонира поста си
Коментари Харесай

Корнелия гърми шампанско тайно на Позитано 20

Шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сигурно бетонира поста си след днешния избирателен ден, а по информация на Lupa.bg към този момент е поръчала каса шампанско за екипа си, което да отвори на " Позитано " 20 довечера или най-късно на следващия ден, макар че не печели предварителния избор. Българска социалистическа партия може да се трансформира в огромната изненада, откакто ненадейно за всички не просто не загуби още гласоподаватели от предишния октомври до момента, а даже съумя да вдигне електоралната си поддръжка, въпреки и с малко. 



Макар да е още веднъж пета политическа мощ - след ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, и " Възраждане ", Столетницата се задържа над 10-те %. И изтласква новото ляво обединяване от нейните някогашни парчета.

" ЛЕВИЦАТА! ", която събра в себе си фигури като Мая Манолова, Татяна Дончева, азбукарите на Георги Първанов и Румен Петков, Костадин Паскалев, Валери Жаблянов и други, получава едвам към 2 на 100 от бюлетините през днешния ден при прогнози за вход в 49-ото Народно събрание от над 4,1, даже 4,5 на 100. 

Източници на Lupa.bg настояват, че единствените данни, които Нинова е следила през целия 2 април, са тези, касаещи социологическите данни за " ЛЕВИЦАТА! ". Тя обаче не съумя да пребори даже посочената за провелена партия на експремиера Стефан Янев " Български напредък ", която излиза от състава на Народно събрание, само че с малко под нужната линия. 

А да дава отговор за неуспеха на новото обединяване и задържането на Нинова ще дава отговор довечера досегашният й съпартиец Валери Жаблянов - лидер на 2 листи. 

ТЕМА преди 3 минути 144 преди 10 минути 190 преди 30 минути (обновена) 1590
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР