Шефилд Юнайтед посреща Манчестър Юнайтед в мач от 9-я кръг

...
Шефилд Юнайтед посреща Манчестър Юнайтед в мач от 9-я кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед

Шефилд Юнайтед посреща Манчестър Юнайтед в мач от 9-я кръг на Висшата лига. Двубоят е с начален час 22:00 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg  ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

Шефилд е в ужасяваща форма, като към момента няма победа във Висшата лига в първите си 8 мача, като има едвам 6 маркирани гола и цели 22 позволени. " Остриетата " са единствено на една точка и са на последно място в класирането, като се нуждаят незабавно от точки, в случай че желаят да оцелеят.

Манчестър Юнайтед също не е в добра форма, като отборът на Ерик загар Хаг е 10-и с 12 пункта на сметката си и е вкарал единствено 9 гола. " Червените дяволи " ще се надяват на положително показване, като са явен любимец и имат потребност от трите точки от този дуел.

Стартови сформира:

Шефилд Юнайтед:  18. Фодарингтъм, 20. Богъл, 14. Томас, 19. Робинсън, 5. Тръсти, 8. Хамер, 21. Соуза, 16. Норууд, 28. Макатий, 9.МакБърни, 10. Арчър

Манчестър Юнайтед:  24. Онана, 20. Далот, 5. Магуайър, 35. Еванс, 2. Линдельоф, 39. МакТоминей, 4. Амрабат, 10. Рашфорд, 8. Фернандеш, 21. Антони, 11. Хойлунд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР