Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го

...
Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го
Коментари Харесай

Разногласията между Юксел Кадриев и Венелин Петков ескалират: Свалят водещия от ефир?

Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го пратят в обедните излъчвания
Гафовете на Юксел Кадриев в излъчванията вести на Би Ти Ви нямат край, а с тях и санкциите, които всекидневно получавал – написа в. „ Уикенд “. От години скандалният новинар и неговият началник Венелин Петков не могат да се дишат, а повода за тихата им война бе конкуренцията им. След като някогашният новинар Венелин се издигна и стана шеф на новините, враждата им се ожесточила – отбелязва изданието.
Нещата ескалирали през последния месец, когато Юксел Кадриев схванал, че заплатата му още веднъж е орязана. Заради многочислените лапсуси на Юксел шефът му почнал да го глобява. В нюзрума на малкия екран постоянно дошли гневни писма и позвънявания на фенове, които били възмутени от безобразните неточности на Юксел в ефир.

В интернет форумите също изобилства от възмутени мнения за издънките на новинаря.
Според феновете е неприемливо водещ с 20-годишен опит да срича и пелтечи новините, да изговаря с неточности по-дългите думи,
а постоянно да се киска пред дребния екран, откакто сътвори следващия си безразсъден гаф. Въпреки предизвестията, новинарят не си вземал поука и продължавал да прави неточности.
„ Ще стартира да виждам новините по Би Ти Ви тогава, когато Юксел Кадриев се научи да чете!
Голям позор с това непрестанно сричане! “ – жалва се зрителката Нели Петкова.
Според осведомени Венелин Петков желал да смъкна Юксел от централната вечерна емисия и да го прави в обедните вести.

Припомняме, че тези зрителски недоволства не са от през днешния ден. От известно време в нюзрума на малкия екран всеки ден получавали стотици писма и недоволства от работата на водещия. Петков нямало по какъв начин да се оправи със обстановката, с изключение на с финансови санкции.
Първоначално единствено със 100—200 лв., само че защото сътрудника му не си взимал поука, глобите се нараснали.
В коридорите на малкия екран се шушука, че поради проблеми с алкохола Кадриев прави някои гафове. Преди години му взеха книжката за шофиране в нетрезво положение и тогава спря да пие изобщо, само че сухият интервал не продължи дълго.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР