Шефът на ВиК – Пловдив Огнян Кулишев е един от

...
Шефът на ВиК – Пловдив Огнян Кулишев е един от
Коментари Харесай

Управителят на ВиК – Пловдив в битка с още двама за шефското място в дружеството

Шефът на ВиК – Пловдив Огнян Кулишев е един от тримата позволени претенденти в състезанието за шеф на водното сдружение под тепетата. От „ Български ВиК Холдинг ” разгласиха резултатите от първия стадий на състезанието, който е по документи.
Прочетете още
Освен Кулишев позволени са още двама претенденти, които са част от ВиК сдруженията в страната. Единият от тях е Йордан Чемишев, който е дълготраен чиновник на ВиК – Пловдив. Преди е бил шеф на отдел, а в този момент е зам.-главен инженер на сдружението.Третият позволен е зам.-директорът на водното сдружение в Смолян – Костадин Тотев.

Единственият, който е бил отхвърлен е Красимир Божков. Причината е, че той не е дал документи за професионален опит, за което се изисква 5 години трудов стаж във ВиК оператор, от които две години на управителен пост.

Тримата позволени претенденти би трябвало да показват идея за развиването на сдружението до 14 декември, след което ще се организира и идващия стадий.

Огнян Кулишев бе назначен за шеф на ВиК – Пловдив през лятото на 2021 година без конкурс от служебния кабинет. След това бе пуснат подобен, само че той бе преустановен. Така Кулишев втора година ръководи сдружението като краткотрайно назначен. След неговото встъпване ВиК – Пловдив изпадна в тежко финансово положение, като се забърка и в редица кавги през публични поръчки.

Последният постоянен министър на районното развиване Гроздан Караджов бе почнал процедура по отстраняването му, само че с рухването на кабинета, Кулишев съумя да резервира поста си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР