Шефът на стриптийз клуба Бътерфлай е арестуван, след като ученичка

...
Шефът на стриптийз клуба Бътерфлай е арестуван, след като ученичка
Коментари Харесай

Шефът на “Бътерфлай“ в Пловдив използвал ученичка за секс в клуба си, арестуван е

Шефът на стриптийз клуба " Бътерфлай " е задържан, откакто ученичка е хваната да прави секс с клиент в заведението, научи TrafficNews. 32-годишният шеф А.К. е упрекнат за трафик на хора за развратни действия, а за това закононарушение Наказателния кодекс планува от 2 до 8 години затвор и до 20 000 лв. санкция.
Прочетете още
Според Районна прокуратура Пловдив шефът на стриптийз клуба е предложил на две дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време. Едната от тях е 18-годишна ученичка в 12 клас, а другата е на 28 години. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните дейности с тяхно присъединяване са били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства - кабинки в заведението.

Управителят на нощното еротично заведение е задържан на акция в дребните часове на 19 март, като в този миг в заведението се е намирала и 18-годишната ученичка.

При извършена профилирана полицейска интервенция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив с изключение на 32-годишният шеф са задържани още няколко лица, включително и танцьорки. След като работещите там девойки са били разпитани са освободени.

По досъдебното произвеждане са осъществено голям брой дейности по следствието – разпити на очевидци, с което е документирана активността на А.К., осъществени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, конфискувана е огромна сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други

А.К. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Действията по следствието не престават.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР