Шефът на стриптийз клуб Бътерфлай излиза от ареста и се

...
Шефът на стриптийз клуб Бътерфлай излиза от ареста и се
Коментари Харесай

Шефът на пловдивския стриптийз клуб Бътерфлай излиза от ареста

Шефът на стриптийз клуб „ Бътерфлай ” излиза от ареста и се прибира вкъщи. 32-годишният Аксел Стоичков подписа съглашение с прокуратурата, призна виновността си и се измъкна единствено с условна присъда и санкция, заяви.

Повдигнатото обвиняване против него беше за трафик на хора за развратни действия, а за това закононарушение Наказателния кодекс планува от 2 до 8 години затвор и до 20 000 лв. санкция. Предвид признаването на виновност и съдействието на Стоичков в хода на следствието, той получи единствено 3 години наказване, което е отсрочено във времето с изпитател период от 5 години. Глобата която би трябвало да заплати е в размер на 10 000 лв..

Решението на Пловдивския областен съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг с което наказателното произвеждане против Стоичков се приключва. Шефът на „ Бътерфлай ” прекара в ареста 1 месец, откакто беше задържан на 19 март тази година.

Според обвинителния акт, шефът предложил на две дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време. Едната от тях е 18-годишна ученичка в 12 клас, а другата е на 28 години. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните дейности с тяхно присъединяване са били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства - кабинки в заведението.

По време на ареста в дребните часове на 19 март в заведението се е намирала и 18-годишната ученичка.

При извършената профилирана полицейска интервенция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив с изключение на 32-годишният шеф бяха задържани още няколко лица, включително и танцьорки. След разпитите тя бяха освободени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР