Шефът на Сикрет сървис Рандолф Текс Алъс скоро ще напусне

...
Шефът на Сикрет сървис Рандолф Текс Алъс скоро ще напусне
Коментари Харесай

Шефът на Сикрет сървис скоро ще напусне поста си, обяви Белият дом

Шефът на Сикрет сървис Рандолф " Текс " Алъс скоро ще напусне поста си, разгласи през вчерашния ден говорителката на Белия дом Сара Сандърс, оповестиха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Президентът Доналд Тръмп ще назначи на мястото му Джеймс Мъри , който е дълготраен чиновник на Сикрет сървис. Мъри ще поеме поста през май, посочи Сандърс, без да показва аргументите за непредвидената промяна в управлението на службата, натоварена с защитата на президентите на Съединени американски щати и други високопоставени представители.

Рандолф Алъс " свърши отлична работа през изтеклите две години и президентът му благодари за неговите над 40 години в работа на страната ни ", посочи говорителката на Белия дом.

Сикрет сървис е част от структурата на Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати . Ръководителят на това министерство Кирстен Нилсен през вчерашния ден подаде оставка . Тръмп разгласи, че на нейно място ще бъде назначен Кевин МакАлинън, сегашен шеф на американската Служба за митническа и гранична защита.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР