Шефът на СДВР Калоян Милтенов иска да напуска системата на

...
Шефът на СДВР Калоян Милтенов иска да напуска системата на
Коментари Харесай

Шефът на СДВР Калоян Милтенов иска да напуска системата

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов желае да напуща системата на Министерство на вътрешните работи, научи " 24 часа ". Мотивът му е персонален и управлението на Министерство на вътрешните работи е осведомено с желанието на Милтенов.

Той стана шеф на Столична дирекция на вътрешните работи преди 2 години. Бе назначен на поста на 28 юни 2021 година. Полицаят е родом от Дупница, роден е на 10 декември 1974 година. Завършил е две магистратури в УНСС и НСА.

В Министерство на вътрешните работи постъпва през 1999 година като шпионин в 4 РПУ. Бил е шеф на група „ Икономическа полиция “, шеф на бранш в отдел „ Икономическа полиция “, заместник-началник на 3-то РПУ в София, шеф на 3-то РПУ, а от 2017 до 2019 година е шеф на 1-во РПУ в София. От 14 октомври 2019 година е шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а от 2020 година до заемането на шефския пост в Столична дирекция на вътрешните работи е заместник-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в Главна дирекция „ Национална полиция “. Награждаван е с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи III степен.

За двете му години в Столична дирекция на вътрешните работи не е имало огромен скандал с дирекцията, с изключение на покровителстването на Георги Семерджиев от разнообразни районни ръководства. То обаче е било още преди Милтенов да поеме поста. Затова когато 7 началници на районни в София бяха махнати точно шефът на Столична дирекция на вътрешните работи избра заместниците им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР