Шефът на Сатиричния театър Алеко Константинов съвсем скоро ще стане

...
Шефът на Сатиричния театър Алеко Константинов съвсем скоро ще стане
Коментари Харесай

Милото не може да си намери място от щастието, което го споходи

Шефът на Сатиричния спектакъл " Алеко Константинов " напълно скоро ще стане баща на трето дете, научи " България Днес ".

" Да, информацията е вярна ", удостовери самият той. Бебето е от брачната половинка му Боряна Пашева, която към този момент има добре изразено и завършено коремче. Въпреки това двамата пазели новината в загадка, а половинката на Милото избягваше дълго време да се появява в общественото пространство.

Полът на третото дете е явен за родителите, а сътрудниците на Сърменов даже към този момент го майтапят, че в случай че и третото е момиче, ще би трябвало да се реалокира напълно в театъра, тъй като дамите у дома ще му се качат на главата. От първия си брак артистът има огромна щерка Дария, а с актуалната му брачна половинка са мама и баща на Димана.

Романтичната приказка на Калин и огромната му обич стартира, когато той е на 35, а тя едвам на 17 години. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния спектакъл, където смелата Боряна прави решителната крачка към своя обичан.

Бях проучила преди този момент къде му е гримьорната и му подарих цвете ", споделя Боряна. " И аз отидох при нея, но тя беше доста дребна и крещя: " Какво да те върша в този момент? И я заведох да я черпя една кола и по този начин беше. След това имаше дълъг интервал, в който се чувахме, виждахме, до момента в който най-после нещата се случиха ", благополучен е с днешна дата Калин Сърменов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР