Шефът на Сатирата Калин Сърменов е вдигнал заплатите на подопечните

...
Шефът на Сатирата Калин Сърменов е вдигнал заплатите на подопечните
Коментари Харесай

Ето кой прегръща Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин

Шефът на Сатирата Калин Сърменов е вдигнал заплатите на подопечните си артисти съвсем двойно.

През новия сценичен сезон звездите на трупата, като Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева и Кирил Ефремов ще получават с 40% по-високи надници. Въпреки това парите им не надвишават междинната за страната брутна заплата от 1200 лева Затова и множеството артисти на щат в Сатирата са принудени да запълват бюджета си и с други изяви.

Най-успешна сега е Алекс Сърчаджиева, която гледаме като водещ на " Игри на волята ". Освен това тя играе и в редица постановки, а сега, по концепция на Сърменов, приготвя и моноспектакъл, отдаден на живота й. Той щял да бъде нейната изповед пред публиката и се чака напълно скоро да бъде оповестена и дата за премиерата.

Междувременно Алекс се оправя като същинска героиня, лавирайки сред ТВ изявите си, подготовките и уговорките като водеща на корпоративни събития. Актрисата не разчита на помощ от никого и сама се оправя с битовите сметки, личните си разноски и тези на дъщеричката й от Иван Ласкин, който умря точно на Йордановден тази година.

9 месеца след неочакваната му гибел, огромната му обич към момента не си е стъпила напълно на краката. Наскоро Алекс показа, че фотосите на " Игри на волята " са съумели да я разсеят то тъгата, само че откогато се прибрала назад в София, я налегнали проблемите.

Тя към момента изпитва боязън с щерка й да нощуват сами в фамилния дом, където с Иван бяха щастливи години наред. Затова и постоянно гостува на околните им другари - рокаджията Фънки и фамилията му. От тази есен наследничката на Иван и Алекс е ученичка в трети клас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР