Шефът на Роза Импекс Димитър Георгиев възнамерява да строи хотел

...
Шефът на Роза Импекс Димитър Георгиев възнамерява да строи хотел
Коментари Харесай

Искат да строят хотел върху археологията на Пловдив

Шефът на " Роза Импекс " Димитър Георгиев има намерение да строи хотел в центъра на Пловдив върху археологическите разкопки до " Понеделник пазара ". Към сегашния миг общината не е уведомила пловдивчани за публичното разискване - може би за да го скрие и да се утвърди по-лесно концепцията?

Предвижда се изменение на ПУП-ПРЗ и РУП и обемно-устройствено изследване за УПИ |, кв. 71 по проекта на |-ва градска част - юг - гр. Пловдив, прецизира Plovdiv24.bg. Проектът планува смяна и отреждането на УПИ I - 2234, административна, социална, стопанска активност, с превеждане в сходство с идентификатор по КК на гр. Пловдив в УПИ I-1704, публично обслужващи действия, жилищно “ строителство и археология за създаване на обект: " Културно-исторически и публичен център Пловдив ".

Според известието в уеб страницата на “Роза импекс " планът ще бъде показан от проектантите " Стефан Добрев - архитектура и дизайн " ЕООД пред изпълнителната власт и пловдивските жители на 08.01.2020г. от 15.00 часа в заседателна зала на Общински съвет - Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР