Шефът на Рединг Рубен Селес предупреди, че клубът ще бъде

...
Шефът на Рединг Рубен Селес предупреди, че клубът ще бъде
Коментари Харесай

Шефът на Рединг твърди, че Роялс може да играе остатъка от сезона при закрити врати след нахлуването на фенове

Шефът на Рединг Рубен Селес предизвести, че клубът ще бъде заставен да играе остатъка от сезона при закрити порти, защото вълненията на почитателите доближиха нови равнища в събота.

Кралските клубове са изправени пред второ следващо изпадане, защото са 21-ви в Лига 1, а почитателите стават все по-разочаровани от притежателя Дай Йонг. Те демонстрираха гнева си тази година, само че против Порт Вейл голям брой последователи нахлуха на терена.

В последна сметка конфликтът трябваше да бъде преустановен, защото почитателите отхвърлиха да изоставен терена на стадиона Select Car Leasing. Рединг може да би трябвало да съобщи точките на Порт Вейл вследствие на това и Селес спекулира с набор от други наказания, които могат да бъдат наложени.

Той предизвести: „ Последствията са лишаване на точки, може да се окаже, че ние играйте на празен стадион за един, два мача или даже до края на сезона. И финансово наказване несъмнено. Това е огромно многообразие от неща и това ще бъде решение на група от специалисти. “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР