Шефът на Pontins, отговорен за затварянето на трети ваканционен парк

...
Шефът на Pontins, отговорен за затварянето на трети ваканционен парк
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на фирмата Pontins отказва да се извини на персонала, когато се сблъска с Mirror

Шефът на Pontins, виновен за затварянето на трети ваканционен парк седмици откакто други два бяха затворени, отхвърли да разяснява по какъв начин решението му остави някогашните чиновници унищожени.

Вчера компанията за милиони паунда се обърна към Фейсбук, с цел да разгласи, че нейният Southport Park в Мърсисайд към този момент няма да бъде отворен след „ оценка на жизнеспособността на парка “.

Но личният състав също се обърнаха към обществените медии със лични известия, разкривайки, че са научили за загубата на работа посредством текстово известие единствено няколко часа по-рано. Pontins, която е благосъстоятелност на Britannia, също затвори парковете в Престатин, Северен Уелс и Камбър Сандс в Съсекс бяха затворени без предизвестие през нощта предишния ноември.

Този следобяд нашият кореспондент Холи Боун даде на създателя и притежателя на Britannia, Алекс Лангсам, опцията да отговори на недоволствата на някогашните си служащи и да изясни за какво е взето решението, макар че компанията към момента върти милиони лири.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР