Шефът на полицията в Рочестър - полк. Сингълтари - се

...
Шефът на полицията в Рочестър - полк. Сингълтари - се
Коментари Харесай

Полицаи хвърлиха оставки заради смъртта на психично болния Даниел Пруд

Шефът на полицията в Рочестър - полк. Сингълтари - се отдръпна, отричайки изказванията, че се е опитал да прикрие аргументите за гибелта на Даниел Пруд от обществото , написа БГНЕС. Припомняме, че управлението на полицейските сили в Ню Йорк подаде оставка след гибелта на негър мъж, който беше арестуван с качулка при арест. 7-те служители на реда, взели участие в ареста му, са краткотрайно отстранени.
Смята се, че 41-годишният Пруд, е страдал от остри психологични проблеми при повикването на полицията. Полицаите го заварили гол по улицата през март и го задържали с „ качулка “, до момента в който крещял, че е инфектиран с ковид. Качулката е предопределена да защищава полицията от слюнката на арестуваните. Кадрите от случая се появиха неотдавна в обществените медии, запалвайки нови митинги - 3 месеца откакто демонстрациите против, раздрусали Съединени американски щати след гибелта на Джордж Флойд в Минесота.
 Делото за убийството на Джордж Флойд стартира следващата година - с цел да не стане цирк на президентските избори Делото за убийството на Джордж Флойд стартира следващата година - с цел да не стане цирк на президентските избори
Съдия в Минеаполис насрочи делото за ликвидиране на Джордж Флойд против четиримата някогашни служители на реда в града чак за март 2021 година, написа Агенция Франс Прес. Ма...
Шефът на полицията в Рочестър Сингълтари съобщи: " Като човек с честност няма да седнал съм със скръстени ръце, до момента в който външни лица се пробват да унищожат личността и престижа ми ". Заместник-началникът на полицията Джоузеф Морабито също съобщи, че ще се пенсионира, като добави, че е работил в полицията в продължение на 34 години. От полицейския профсъюз обявиха, че чиновниците са следвали образованието си " малко по малко ".  Медицинският специалист от окръг Монро е открил гибелта на Пруд като ликвидиране, породено от " затруднения от задушаване в изискванията на физическо задържане ", съгласно следкланичен обзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР