Шефът на пожарната комисар Никола Николов, директорът на ОДМВР –

...
Шефът на пожарната комисар Никола Николов, директорът на ОДМВР –
Коментари Харесай

Нови подробности за тежката катастрофа на АМ Тракия. Всички зоват шофьорите да спазват знаците за ограничение на движението

Шефът на пожарната комисар Никола Николов, шефът на ОДМВР – София старши комисар Николай Спасов и кметът на Ихтиман Калоян Илиев дадоха ексклузивен брифинг поради тежката верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия “ сред един камион и пет коли. Причината за тежкия случай бе понижената видимост поради мъглата в региона и задимяване в резултат на пожар на бунище край Ихтиман.

„ Надяваме се до час да се възстановява придвижването по Автомагистрала „ Тракия “ “, заяви старши комисар Николай Спасов.

„ В 05.00 часа е подаден сигналът за злополуката край Ихтиман. В случая са взели участие пет коли и един камион. Пет индивида са потърпевши “, заяви Спасов. Трима от потърпевшите са в пболница в по-тежко положение. „ Един от тях е с контузия на главата “, добави комисар Спасов.
„ Много е тежка обстановката от позиция на атмосферните условия. Видимостта е нулева. За да запазим живота на хората е основана организацията. Моля водачите да карат деликатно и да съблюдават напътствията на полицията “, сподели още Николай Спасов.

Комисар Никола Николов също прикани всички водачи да съблюдават знаците за придвижване и подсети, че те са сложени в техен интерес.

Кметът на община Ихтиман заяви, че всеки е осведомен с проблематичното бунище, подхванати са всички вероятни дейности. Сметището не работи от бноември 2016 година, осведоми още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР