Шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пак обръсна къдриците

...
Шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пак обръсна къдриците
Коментари Харесай

Тошко Йорданов пак стана хъш, лъсна кубето

Шефът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов отново обръсна къдриците и се появи с гола глава в Народното събрание. За повторно в границите на по-малко от година зам.-шефът на “Има подобен народ ” Тошко Йорданов протестно обръсна косата си. Йорданов се появи с “нова прическа ” още през вчерашния ден, малко откакто водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разгласи, че партията му напуща ръководещата коалиция и изтегля министрите си от държавното управление.

Предишният път, в който Йорданов още веднъж си обръсна главата, бе през август предходната година. Тогава Има Такъв Народ предложи свое държавно управление, само че единствените му вероятни сътрудници - ИБГНИ отхвърлиха да го поддържат, а “Демократична България ” сложиха изискване Петър Илиев, който бе упрекнат в плагиатство, да бъде изтеглен като предложение за правосъден министър.

“Няма да разясня прическата си, нали сте умни всички. Мога да се майтапя доста, няма доста дълбоки всемирен послания, всички знаят по кое време сме се подстригвали в нашата група. Подстригал съм си главата, тъй като по този начин съм решил. Който желае да ревизира какво сме правили, когато от екипа на Слави сме си подстригвали главите, има чичко Google ", сподели Йорданов пред Би Ти Ви тогава.

А историята в действителност е следната: Седмица след свалянето на „ Хъшове ” от ефира на Българска национална телевизия на 19 февруари 1998 година в символ на митинг Слави, Любен Дилов и всички сценаристи на предаването се подстригаха нула номер. Мястото бе Ларгото сред Министерския съвет и президентството. Акцията се споделяше „ хъшовете се привеждат във тип, комфортен за властта ”. Косите бяха събрани в две калъфки за възглавници и хората на Трифонов се пробваха да ги оставят на държавното управление на Иван Костов и президента Петър Стоянов. Тогава имаше и гневни сражения сред поддръжници на „ Хъшове ” и съперници. Имаше полиция. Песента " Студио X ", в която всички са с бръснати глави е от това време, припомня
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР