Шефът на Пътна полиция в морския град зове пешеходците да

...
Шефът на Пътна полиция в морския град зове пешеходците да
Коментари Харесай

Ще отнемат ли книжата на жената, блъснала с колата си 82-годишна баба от Бургас?

Шефът на „ Пътна полиция ” в морския град зове пешеходците да са по-внимателни, даже и когато са на пешеходна пътека

24-годишната дама, която блъсна в петък баба на пешеходна пътека в центъра на Бургас, може да бъде лишена от правото да кара от един до шест месеца и да бъде санкционирана от 50 до 200 лв.. Това сподели пред Нова телевизия началникът на „ Пътна полиция ” в морския град  гл. контрольор Пламен Николов.

„ На 7 април към 17:30 часа настъпи произшествие на ъгъла сред улиците „ Христо Ботев “ и „ Апостол Карамитев “. Водачът на лекия автомобил не извършва отговорностите си и бяга, откакто колата му е блъснала пешеходец. Установен е след извършени издирвателни мероприятия “, напомни той.

„ Зад кормилото е била 24-годишна дама. Тя твърди, че не е схванала, че е имало прикосновение сред управлявания от нея автомобил и пресичащия пешеходец. Пострадалият е подал сигнала на тел. 112 “, споделя Николов. 

„ На пешеходецът е породена лека телесна щета. Жената пък е имала петгодишен стаж като лидер на МПС “, посочи той.

Николов напомни, че на 5 април лидер на товарен автомобил пък удря възрастен мъж и също избяга. Пострадалият е с тежка телесна щета. Шофьорът е избягал и след търсене е хванат. Пробата му за опиати е позитивна.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР