Шефът на Първа частна МБАЛ-Враца д-р Пламен Блажев е един

...
Шефът на Първа частна МБАЛ-Враца д-р Пламен Блажев е един
Коментари Харесай

Извънредно! Шефът на Първа частна МБАЛ-Враца д-р Пламен Блажев е сред ранените в тежката катастрофа край Криводол, борят се за живота му

Шефът на Първа частна МБАЛ-Враца доктор Пламен Блажев е един от ранените в тежката злополука край Криводол през днешния ден, научи извънредно организация BulNews. Той е в болница с заплаха за живота. 
Д-р Пламен Блажев е на 62 години и е един от водещите анестезиолози у нас, с над 30 години процедура. Родом е от Монтана, където е бил завеждащ отделението по анестезиология и инвазивно лекуване и ръководител на локалния лекарски съюз. В момента е шеф на Първа частна МБАЛ-Враца. 
Медикът е карал лекия автомобил „ Мерцедес “. Припомняме, че към 10 часа през днешния ден на изхода на градчето в посока Враца се сблъскаха челно колата на доктора и „ Сузузки “, ръководено от млада жена. При жестокия конфликт и двамата водачи са потърпевши тежко и са откарани в болница. 
Линейката, в която бил качен доктор Блажев, в началото се насочила към болничното заведение в Криводол. По пътя обаче положението му се влошило и тя обърнала и поела към Враца. 
В момента сътрудниците на доктора се борят за живота му, защото той е с тежка гръдна контузия. В безсъзнание е, настанен е в реанимацията и лекарите вършат всичко допустимо, с цел да го стабилизират.  
Критично е положението и на другата шофьорка. Младата жена е потърпевша съществено. Има тежка черепно-мозъчна контузия, счупени крака, както и гръдна контузия. Тя също е настанена в реанимация и лекарите се борят за живота ѝ. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР