Шефът на партията Национално единство Бени Ганц каза в четвъртък,

...
Шефът на партията Национално единство Бени Ганц каза в четвъртък,
Коментари Харесай

Ганц настоя Нетаняху да се оттегли от власт

Шефът на партията " Национално единение " Бени Ганц сподели в четвъртък, че желае израелският министър председател Бенямин Нетаняху да подписа договорка за признание на виновността в наказателния си развой и да напусне политическия живот.

За Ynet Ганц осъди управлението на Нетаняху , като го упрекна, че той към този момент не е в положение да управлява отговорно страната, защото е напълно угрижен за личните си ползи.

Той предложи себе си и своята партия като опция.

" Мисля, че Израел от последните четири месеца не е същият, какъвто беше преди. Обществото към този момент не има вяра на неговите политически игри, сподели той. Нетаняху е угрижен на първо място за персоналната си обстановка. Загрижен съм за положението на нацията. "

Според последните изследвания Ганц изпреварва Нетаняху като желан министър-председател.

Ганц и Нетаняху имаха комплицирани връзки през годините, като макар разликите си даже управляваха в съдружен кабинет и като ротационни министър председатели . Въпреки това, Ганц постоянно е упорствал, че Нетаняху би трябвало да бъде съден по обвиняванията против него. 

Припомняме, че Нетаняху е съден по три каузи, изправен пред едно обвиняване за рушвет и три обвинявания за машинация и корист с доверие. Той отхвърля да е направил нарушаване и упреква полицията, прокуратурата и медиите в скрит план против него, без да предлага доказателства.
 Израел отхвърля да одобри противоречивата правосъдна промяна
Израел отхвърля да одобри противоречивата правосъдна промяна

Подкрепа от испанския министър председател за митингите

В същото време, в страната не престават митингите против препоръчаната от управляващите правосъдна промяна. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР