Шефът на парламентарната група на ГЕРБ и зам. на Борисов

...
Шефът на парламентарната група на ГЕРБ и зам. на Борисов
Коментари Харесай

Цецо с рекорд на Молитвената закуска в САЩ. Участват 4 000 от 185 страни

Шефът на парламентарната група на ГЕРБ и зам. на Борисов в партията Цветан Цветанов ще води българската група на Молитвената закуска (National Prayer Breakfast) в Съединени американски щати. Цецо ще е за пети път на масовката. Рекорд! Ще го съпровождат депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, кметът на София Йорданка Фандъкова, кметът на Бургас Димитър Николов и кметът на Пловдив Иван Тотев. Цветанов предизвестил нашите да не попълнят сбирките си от лъжички салфетки и солници, тъй като в залите било цялостно с камери. Вече е имало конфузни обстановки с такива, които свили я виличка, я кърпичка с логото на християнската организация, която провежда закуската Fellowship Foundation. Цецо споделил на последния инструктаж: „ Да не се излагаме пред чужденците, а аз да се червя пред Тръмп “.

Какво в действителност съставлява този международен предиобеден прием?

Молитвената закуска се организира в Съединени американски щати от 1953 година Отначало са взели участие единствено персонално поканени посетители от разнообразни страни. После всяка страна почнала да определяла своите пратеници. Напоследък обаче достъпът е съвсем свободен и всеки, който доста желае да се изтъпани на закуската, може да се уреди с малко връзки. Според Ню Йорк Тайм „ Мероприятието е придобило неприлични размери, което размива смисъла “. Все отново американският президент кани част от участниците.

Тази година на 8 февруари на масите ще седнат представители на 185 страни. Русия, да вземем за пример, ще бъде показана от над 70 души. Трима от тях са депутати. Украйна изпраща 70 индивида, което си е цяла мотопехотна рота, съгласно съветски медии… По данни на уредниците, зад масите ще се подредят над 4 000 души. Остава мистерия по какъв начин президентът Доналд Тръмп ще открие измежду тях Цецо, с цел да го поздрави… Представителите от разнообразни страни са пръснати на разнообразни маси. Сигурно е единствено, че най-малко един или двама от нашите ще си вършат компания с депутатите от Киргизтан Осмонбек Артикбаев, Талайбек Масарибов и Алмазбек Баатирбеков. Предполага се, че ще поддържат връзка на съветски език.

Подобни Молитвени закуски се организират в над 60 страни по света. Всяка година посетители канят Израел, Испания, Канада, Южна Корея, Япония, Украйна, Англия, Германия, Белгия, Русия и други

Височайшите ни избраници ще могат да изпият по един чай и да ударят по някоя водка в така наречен „ Руски дом “, който ще бъде отворен по време на завтрака в Съединени американски щати. Подробности обаче не са известни защото има още процедури, които би трябвало да се изминат след излизането на американския лист „ Кремъл “, разгласен преди десетина дни. В него попадат над 200 съветски висши служители, предприемачи, политици.

Цветан Цветанов е същински първенец по присъединяване в американските закуски – цели 5 (пет) пъти. Три пъти бил взел участие украинец, само че това не е доказано публично.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР