Шефът на Оперативна дейност“ в БДЖ Анатолий Атанасов разкри защо

...
Шефът на Оперативна дейност“ в БДЖ Анатолий Атанасов разкри защо
Коментари Харесай

Сняг във влака за Бургас, местят пътници в други вагони заради студа

Шефът на „ Оперативна активност “ в БДЖ Анатолий Атанасов разкри за какво е имало преспи във вагона

Влакът от София пътува за Бургас с преспи сняг в един от вагоните, разкри фен на бТВ. 

Репортерът Леда Виденова пък посочи, че Момчил Младенов е снимал на 5 февруари снегонавяването във влака и е изпратил видеоклип за рубриката „ Аз, репортерът “.

Защо има преспи във влака за Бургас и за какво в него е тъкмо толкоз студено, колкото и на открито, попита водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев. 

Причината за снега е скъсано уплътнение на вратата, през което е навлизал във вагона, изясни шефът на „ Оперативна активност “ в БДЖ Анатолий Атанасов.

„ Превозните бригади са инструктирани при такива случаи, които са необичайност, да реалокират пасажерите в други вагони, в които изискванията са естествени “, добави той.

„ Мерките се вземат от транспортния личен състав. Температурата се е повишила и снегът се е разтопил преди гара Карлово. Пътниците, които са желали да бъдат преместени, са го създали. След Карлово изискванията за пътешестване са були естествени “, твърди Атанасов. 

„ На ремонтния личен състав му е обърнато внимание, с цел да не се позволяват такива случаи още веднъж. Около обяд вагонът ще дойде в София и в хранилище „ Надежда “ ще му бъде осъществен ремонт “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР