Шефът на Общинския съвет в Септемврр Лазар Влайков, с чийто

...
Шефът на Общинския съвет в Септемврр Лазар Влайков, с чийто
Коментари Харесай

Шефът на Общинския съвет в Септември е стар познайник на полицията

Шефът на Общинския съвет в Септемврр Лазар Влайков, с чийто револвер 6-годишно дете простреля притежател на заведение, е остарял познайник на полицията. Той и различен път е задържан за прегрешения - през 2008 година за побой на сина на общинска съветничка и през 2011, тъй като наръгал неведнъж мъж след кавга на пътя. След второто закононарушение при започване на 2012 година е изключен от структурите на партия ГЕРБ, осведоми Канал 3.

Инцидентът с наръгания мъж на пътя се разигрална пътя сред септемврийските села Бошуля и Карабунар към 02.00ч. след среднощ на 25 януари. Тогава година 40-годишният Тодор С. от Пазарджик пътувал с пежото си към града, когато се разминал с БМВ, ръководено от 27-годишната Анелия П. от Виноградец. С нея пътувал и съветникът от ГЕРБ Лазар Влайков, който тогава е на 38 години. При разминаването никой от водачите не сменил на къси светлини. Заслепените водачи спрели край пътя, с цел да си изяснят кой е отговорен. Словесната борба сред Тодор и Лазар прераснала в пердах. Пазарджиклията сграбчил кол от пътя, а съветникът извадил нож. В мелето Влайков наръгал неведнъж Тодор в гърдите и гърба. Тежко раненият мъж се отдръпнал от борбата, качил се в колата и подкарал към Пазарджик. В непосредственост до Бошуля обаче усетил, че губи схващане, спрял и се обадил на телефон 112. Пристигналият на място медицински екип транспортирал подгизналия от кръв мъж в незабавния център на пазарджишката болница, откъдето той бил откаран в болница в Пловдив. Направена му е животоспасяваща интервенция за прекъсване на вътрешните кръвоизливи. Състоянието му е нормализирано. Тогава Лазар Влайков е арестуван.

Преди тази преживелица обаче Влайков има и предходни прегрешения. През 2008 година той е бил упрекнат за побой над Иван Стоянов от с. Виноградец. Тогава 25-годишният юноша бил опериран в Пирогов поради нанесените тежки пострадвания по лицето от Лазар Влайков. През 2008 година майката на на пребития юноша упрекна Влайков, че пребил сина й тъй като не гласувала в общинския съвет “както трябва”.

С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ при започване на 2012 година Лазар Влайков е изключен от структурите на партията. Влайков става ръководител на общинския съвет в Септември след отдръпването на Антон Влахов пред 2014 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР