Шефът на Националната гвардия и близък до руския президент Владимир

...
Шефът на Националната гвардия и близък до руския президент Владимир
Коментари Харесай

Шефът на руската гвардия предизвика на дуел опозиционера Навални

Шефът на Националната армия и непосредствен до съветския президент Владимир Путин Виктор Золотов провокира на двубой опозиционера Алексей Навални, като заплаши да го направи " на пържола ", заяви Агенция Франс Прес, представена от БНР. 
 Навални е наказан на 30 дни административен арест
Золотов насочи закани и обиди по адрес на Навални във видео, качено на формалния уебсайт на армията. 

Миналия месец Навални, който сега е в пандиза за нарушение на закона за митингите, насочи обвинявания в корупция против Националната армия - службата, която има задачата да разпръсква митинги в Русия.

„ Вие, господин Навални, в никакъв случай не сте получавали това, което заслужавате. Никой не Ви е удрял добър ритник в задника, тъй че да го усетите в черния си дроб “, каза Золотов и назова " клюка " обвиняванията на Навални. 

„ Просто Ви провокирам на двубой – на кръга, на татамито, където и да е. И Ви давам обещание да направя сочна пържола от Вас за няколко минути “, сподели той.

Видеото на Золотов е в отговор на видео на Навални от края на август, в което той споделя на бойците в армията, че командирите им " безусловно вземат хляба от устата им за облага ". 

Според Навални армията купува неприятна храна на суперзанижени цени. 

За самия Золотов, който ръководеше защитата на Путин до вдишване на новия пост през 2016 година, Навални е казвал по-рано, че е „ доста богат “ и че фамилията му има няколко първокласни парцела.

Във видеото Золотов показва, че „ не е безпаричен “, само че упреква Навални, че е „ развален “ американски сътрудник.

„ Когато към момента си бил на гърнето, аз служих в армията, бях ударник на комунистическия труд, работех в индустрията и по-късно станах предприемач “, сподели Золотов.

„ А кой сте Вие, Навални. Искам да схвана от кое място идвате и защо. Ясно, че сте направени в американска епруветка, всички вие сте клонинги, марионетки… Поставена ви е задача да ръсите нечистотия на всичко…, да дестабилизирате политическата и икономическата обстановка в страната… Вие нямата страна, нямате родно място “, допълва той.

„ Ако Вие употребявате унизителен или оскърбителен звук към мен и фамилията ми, Ви давам обещание, че ще Ви прегазя и ще избърша краката си във Вас, ще устроя шоу показно за всички чиновници на съветската армия “, акцентира Золотов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР