Шефът на МВР Христо Терзийски, по искане на парламентарната група

...
Шефът на МВР Христо Терзийски, по искане на парламентарната група
Коментари Харесай

Г-н шеф на МВР, ще признаете ли пред депутатите, че полицията преби невинни граждани?

Шефът на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски, по искане на парламентарната група на ГЕРБ, ще отиде в Народното събрание, с цел да даде пояснение за снощните конфликти в триъгълника на властта.
Не ни би трябвало доста ум, с цел да се сетим какво ще каже. Просто ще повтори опорните точки на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев., които се пресичат в една теза-протестиращите отговорни, ние не. Само, че този филм го гледаме нон стоп, господин министър на Министерство на вътрешните работи.

Преди обаче да е рекъл каквото и да било в Народно събрание, е редно да отговори на няколко други въпроса. Ще даде ли информация за пребитите мирни протестиращи хора? Защо, откакто пред очите на ченгетата, имаше ултраси, те не ги задържаха в точния момент, а изчакаха напрежението да ескалира, с цел да подпукат наред всички хора, измежду които и деца? Защо бяха бити наред мъже и дами с тениски с надпис „ Мутри, вън! “ без каквато и да е причина по дребните улички към президентството? Защо и дума не споделят за мъжете и дамите от митинга, които с „ голи гърди “ пазеха като жив щит неговите въоръжени до зъби подчинени? Кой го е назначил на този пост и дали е разумно точно него да пази? Ха на бас, че за тези неща и дума няма да обели Терзийски!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР