Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф даде най-семплата

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф даде най-семплата
Коментари Харесай

Тото Волф обясни докога ще остане Мерцедес във Формула 1

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф даде най-семплата рецепта за това докога заводският отбор на немската автомобилна марка ще взе участие в международния шампионат – до момента в който побеждава.

„ Докато отборът ни е сполучлив, до момента в който печелим надпревари и се борим за купата, даже и да не съумяваме всяка година да станем първенци, ние въобще няма да преглеждаме опцията да напуснем Формула 1. Това даже не се разисква ”, изясни Тото.

2022 се оказа най-слабият сезон на Мерцедес в хибридната епоха на Формула 1, като отборът завоюва единствено едно съревнование и остана надалеч от борбата за международната купа.
 Бивш началник във Ферари: Биното беше жертван, откакто се скара с Леклер Бивш началник във Ферари: Биното беше жертван, откакто се скара с Леклер
„ За Мерцедес е значима посоката, в която се развива Формула 1 – добави Волф. – От 2026 година ще се употребява 100 % биогориво, което ще ни разреши да развиваме екологични технологии. Съвременната Формула 1 е доста постоянна, с помощта на удачния бизнес модел на уредника и тимовете. Договорите с промоутърите се подписват най-малко за 3 години, а някои писти имат договори за пет или даже за 10 години. Това важи и за договорите със спонсорите. Приходите на тимовете са ясни и предсказуеми за години напред, а разноските са лимитирани от тавана на бюджетите ”, добави Волф.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР