Шефът на Мерцедес - Тото Волф, разкри, че е в

...
Шефът на Мерцедес - Тото Волф, разкри, че е в
Коментари Харесай

Тото Волф разкри на какво се дължи мълчанието на Люис Хамилтън

Шефът на " Мерцедес " - Тото Волф, разкри, че е в непрекъснат контакт с тима, пробвайки се да разсее слуховете за отдръпването му, само че призна, че мълчанието на водача се дължи на към момента заливащите го страсти.
36-годишният британец загуби международната купа от противника си от Ред Бул - Макс Верстапен, по мъчителен метод, откакто нидерландецът го изпревари в последната обиколка на финала на сезона във в Абу Даби.
Хамилтън поздрави Верстапен в изявлението си след надпреварата, само че от този момент резервира любопитно безмълвие. Миналата седмица той престана да следва всички в обществената мрежа Инстаграм, а шефът на Мерцедес изясни, че мълчанието на Хамилтън е в следствие от това, че той е изгубил религия в спорта:
" Той печелеше купата до последната обиколка, а по-късно всичко му се лиши за една секунда. Разбира се, в такива моменти губиш религия, тъй като не можеш да схванеш какво се е случило преди малко ", сподели Волф пред " Motorsport-Total " и добави: " Мълчанието е налице, несъмнено, тъй като и на него му липсват думи ".
Интересно е да се означи, че , а Волф разкри, че е споделил на своя водач да се наслаждения на забележителните достижения в кариерата си:
" Това, което му споделих, беше, че би трябвало да се опита да вземе тези позитивни моменти със себе си през тези няколко часа, в които се уважава делото на живота му и достиженията му. Мисля, че той съумя да го направи ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР