Шефът на Мерцедес Тото Волф призна, че се притеснява от

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф призна, че се притеснява от
Коментари Харесай

Мерцедес се притесняват за Ботас

Шефът на Мерцедес Тото Волф призна, че се тормози от представянето на водача си Валтери Ботас през последните кръгове, само че има вяра в него и знае, че се възвърне.
От лятната отмора насам финландецът сякаш не е на равнището, на което беше, когато стартира сезона с Мерцедес. Според Тото Валтери не се усеща толкоз удобно в колата, колкото Хамилтън, и това си проличава на пистата: " Разликата в представянето сред двамата ни водачи несъмнено ме тормози, тъй като желая Валтери да се оправя добре. Всички го желаят, а той сякаш изпитва компликации с колата и не я усеща хубаво като Люис. Разбира се, причина за това са голям брой фактори, само че не съм колебая, че Валтери ще подреди пъзела, тъй като е образован. Предстоят ни още много надпревари и ще оправим казуса ".

" Много положителните водачи съумяват да излязат от сложни обстановки и знам, че Валтери също ще успее. Един интелигентен човек е споделил: " Силните моряци не стават такива в спокойни води ". Ако той излезе от дупката, в която се намира в моментa, ще стане по-силен. Тази година видяхме доста положителни резултати от него и в този момент има спад, само че никой не се съмнява в капацитета му ", безапелационен е Волф.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР