Шефът на мафията Емануеле Ниола бе арестуван, след като се

...
Шефът на мафията Емануеле Ниола бе арестуван, след като се
Коментари Харесай

Арестуваха шеф на мафията заради мач на Наполи

Шефът на мафията Емануеле Ниола бе задържан, откакто се опита да си купи билет за мач на Наполи.

33-годишният мафиот има влезнала в действие присъда за шест години затвор за трафик на опиати, която е дадена от съда в Неапол.

От 2013 година Ниола се води за началник на организирата незаконна група Камората, която развива незаконна активност в южна Италия.

Опитът на Ниола да си купи билет за дербито на 21 октомври сред Наполи и Интер от деветия кръг на Серия А го разкри и оказа помощ на служителите на реда да го намерят през предходната седмица.

Сезонен картодържател на Наполи е провокирал съмнение при покупката на билет, откакто е дал единствено първото си име – Емануеле и е отказал да даде фамилното си име.

Полицията е проследила диалога до Секондилиано, което се намира в северната част на Неапол.

Въоръжени офицери от частта на карабинерите са задържали шефа на мафията в автомивка, до момента в който е седял в своя Фиат Пунто.

Ниола е споделил пред полицията: "Искам нов живот, надалеч от търговията с опиати ".

Ниола се преглежда като основен член на страховития клан "Ди Лауро ", управителен от кръстника Марко Ди Лауро, благодарение на десетте му сина.

Членовете на семейството бяха наказани за редица закононарушения, в това число опити за ликвидиране, нелегално владеене на оръжие и контрабанда на опиати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР