Шефът на КЕВР Иван Иванов се сбогува с колегите си

...
Шефът на КЕВР Иван Иванов се сбогува с колегите си
Коментари Харесай

Иван Иванов с прощални думи към работещите в КЕВР: Бъдете смели, не се поддавайте на натиск!

Шефът на КЕВР Иван Иванов се сбогува с сътрудниците си в регулатора със мощно прочувствено обръщение в обществените мрежи. В прощалните си думи, той ги назова другари. Дългогодишният ръководител на енергийния комитет ще отстъпи поста си на зам.-шефа на енергетиката Станислав Тодоров.

" Наближава денят, в който напущам комисията. Съдбата реши на една достолепна възраст да поема огромната отговорност на ръководител на българския енергиен и воден регулатор. Изминаха близо 7 години от началото на това огромно предизвикателство.

Днес няма да върша равносметка на всичко, което свършихме дружно през този дълъг интервал. Всеки от вас взе участие със своя професионализъм в активността на регулатора и познава постигнатото. В изготвяните отчети и решения ние непроменяемо пазиме публичния интерес ", написа Иванов в обявата си.

„ Заедно опазихме, като зеница на окото, независимостта на регулатора, което има основно значение за приемането на способени и обективни решения на Комисията. “, отбелязва той.

Той споделя с тях и по какъв начин съгласно него може да се запази и развива построеното.

" Винаги давайте най-хубавото от себе си, в никакъв случай не се обезкуражавайте и в никакъв случай не бъдете малодушни.

И най-важното - бъдете смели. Не се поддавайте на напън – нито политически, нито корпоративен, нито от улицата. Всеки ден, във всеки ваш акт защитавайте закона, отстоявайте вашата подготвеност, правила и честност. Ще ви споделя една мисъл на Джон Кенеди, която е неизменима част от моето верую в живота: „ Смелостта е комбинация от успех и покруса. Важното е човек да прави каквото би трябвало, макар следствията, макар спънките, заплахите и напрежението. Това е в основата на всяка добродетел “.

Всеки от Вас ще остане в сърцето ми и ще участва в молитвите ми.
И дано Бог бди над вас! ", написа Иванов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР