Шефът на КАТ-Русе Николай Ненков обяви, че електрическите тротинетки са

...
Шефът на КАТ-Русе Николай Ненков обяви, че електрическите тротинетки са
Коментари Харесай

Шефът на КАТ-Русе: Електрическите тротинетки са голям проблем и опасност по улиците на града

Шефът на КАТ-Русе Николай Ненков разгласи, че електрическите тротинетки са огромен проблем и заплаха по улиците на града – както за притежателите и водачите си, по този начин и за останалите участници в придвижването. Този извод се постанова, откакто регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе заключи данните от неотдавна извършена профилирана полицейска интервенция.

Местата където могат да се карат електрически тротинетки са ясно и тъкмо разказани в закона за придвижване по пътищата, безапелационен е основен контрольор Николай Ненков, представен от Радио Русе.

Все по-често тротинетки се ръководят от малолетни, а напоследък служителите на реда са записали и малолетни младежи. Опасността тук е както за самите тях, по този начин и за всички останали транспортни средства.

" Местата са си обозначени според закона за придвижване по пътищата. Това, че не се съблюдават и родители демонстрират безнаказаност, закупувайки ги на деца на 14-гишна възраст. За мен въпросът опира до самосъзнанието. Всичко е написано отлично в закона за придвижване по пътищата, само че когато няма съзнание и родителят не може да реши, че това транспортно средство, което се движи най-малко с 25 км/ч, а единствено едно съпоставяне да направя, че тази скорост се равнява на рухване от третия етаж. Смятайте за какви съществени последствия може да стане дума в случай че настъпи произшествие. Така, че родителите би трябвало да са виновни и да лимитират тези дарове на децата си. ", сподели Николай Ненков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР