Шефът на Гранична полиция също е сменен, съобщават от По

...
Шефът на Гранична полиция също е сменен, съобщават от По
Коментари Харесай

Отстраниха и шефа на Гранична полиция

Шефът на " Гранична полиция " също е заменен, оповестяват от

По непотвърдена информация на мястото на Светлан Кичиков е назначен досегашният шеф на граничарите в Елхово - Деян Моллов.

Предполага се, че Кичиков е заменен поради на 23 декември 2018 година, без да е бил в командировка. Тогава той, брачната половинка му и децата му се удариха с тир на Автомагистрала " Тракия ". Още в първото си изявление служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви за управителен кадър, аварирал със служебна кола в почивен ден, нямал заповед за командировка и возел фамилията с и. Тогава обаче той не уточни име.
 И ГДБОП с нов началник Обновена
И ГДБОП с нов началник

Зам.-председателят на ДАНС Недялков също е освободен от поста си

Кичиков оглави " Гранична полиция " на 31 август 2016 година, като преди този момент е работил 24 години в дирекцията на " Гранична полиция " в Бургас, където е бил и шеф въз основата " Гранични полицейски кораби ".

Заместникът му Моллов е в системата на Министерство на вътрешните работи от 2002 година През годините е заемал разнообразни длъжности - началник на гранично-полицейска група в РДГП-Елхово, шеф на ГПУ-Болярово и зам.-директор на Регионална дирекция " Гранична полиция " -Елхово. През 2016 година оглавява граничарите в Смолян, а година по-късно става началник на дирекцията в Елхово.

Припомняме, това е следващата рокада в системата на Министерство на вътрешните работи от встъпването в служба на служебното държавно управление. Още в първите си дни като министър Бойко Рашков в профил и преназначи - Георги Хаджиев и Николай Спасов.

Миналата седмица беше заменен и , а в понеделник отстранени от служба бяха също Любомир Янев и шефът на полицията в Пазарджик.
 Емануил Йорданов за рокадите: Пролет е, калинките летят
Емануил Йорданов за рокадите: Пролет е, калинките летят

Премиерът позволява отпуските на шефовете на организации и спецслужби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР