Шефът на Goldman Sachs Дейвид Соломон отхвърли като ново нормално“

...
Шефът на Goldman Sachs Дейвид Соломон отхвърли като ново нормално“
Коментари Харесай

Шефът на Goldman Sachs отхвърля работата от вкъщи като „ново нормално”

Шефът на Goldman Sachs Дейвид Соломон отхвърли като „ ново обикновено “ и вместо това я назова „ отклонение от естественото ”, съобщи Би Би Си.
Соломон сподели, че капиталовата банка е работила през 2020 година с „ по-малко от 10% от нашите хора “ в офиса.
Желанието му служащите да се върнат в офиса е в несъгласие с доста други компании, които допускат, че работата от у дома може да стане непрекъсната.
Шефът на Goldman Sachs е на мнение, че това не дава отговор на културата на работа в банката.
„ Мисля, че за бизнес като нашия, който е новаторска просвета на взаимно образование, това не е идеалното. И това не е ново обикновено. Това е отклоняване, което ще поправяме допустимо най-скоро “, сподели той на конференция.
По-специално той се тревожеше за идващия „ клас “ от към 3000 новаци, които няма да получат „ директното попечителство “, от което се нуждаят.
Въпреки че счита, че пандемията е спомогнала за прокарването на цифровите технологии и е основала способи капиталовата банка да работи по-ефективно, Соломон счита, че това няма да докара до големи промени в дълготраен проект.
„ Не мисля, че когато се измъкнем от пандемията, цялостният режим на работа на метода, по който работи бизнес като нашия, ще бъде доста по-различен “, сподели той.
Във финансовия бранш наподобява Соломон не е единственият с такова мнение.
През септември основният изпълнителен шеф на JP Morgan Джейми Димън съобщи, че работата от у дома е имала негативен резултат върху продуктивността.
Шефът на Barclays Джес Стейли също неотдавна изрази вяра, че имунизацията ще разреши на чиновниците да се върнат в офиса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР