Шефът на футболния отбор Левски, Наско Сираков, се намира в

...
Шефът на футболния отбор Левски, Наско Сираков, се намира в
Коментари Харесай

Ще даде ли Наско Сираков мача на Гриша Ганчев

Шефът на футболния тим " Левски ", Наско Сираков, се намира в деликатна обстановка, изправен против свои и непознати ползи. Резултатът от идващите два мача на " Левски " ще дефинира кой от двата тима – омръзналият на всички " Лудогорец " или тимът на Гриша Ганчев ЦСКА, ще завоюва шампионската купа. Носят се клюки, че Наско има близки връзки с Гриша Ганчев и се счита, че той е финансово подвластен от него. Въпреки това, единствено те двамата знаят дали това е правилно.

 

В събота " Левски " гостува на " Лудогорец " в Разград, а идната сряда ще има дерби с ЦСКА на националния стадион. Червените са с една точка повече от своите съперници от Делиормана в битката за първото място. Противниците на Сираков допускат, че " Левски " ще употребява всички сили против " Лудогорец " и ще се опита да завоюва най-малко една точка. В същото време, се твърди, че треньорът Елин Топузаков към този момент е възнамерявал „ да си вземе “ червен картон в този мач, с цел да не предвожда " Левски " в дербито с ЦСКА. Още няколко основни играчи щели да отсъстват от мача с ЦСКА, а претекстът – травми. Така " Левски " щял да бъде ослабен за срещата с Гришата и най-вероятно да загуби. В резултат на това, ЦСКА би спечелил купата за първи път след 15 години.

 

В Подуене се популяризира версията, че сред Наско Сираков и Гриша Ганчев има освен другарство, само че и финансови зависимости. Известно е, че Сираков скрито работеше за " Литекс " още по време на треньорството на Мъри Стоилов при Гриша в Ловеч. По-късно, когато " Литекс " се реалокира на " Армията " и беше преименуван на ЦСКА, Ганчев предложения Наско да се причисли като състезателен шеф. Всичко било добре квалифицирано, а медиите, близки до Гриша, се погрижили публичното мнение да бъде осведомено за скандалното предопределение, като мотивираха това с обстоятелството, че бащата на Наско, международният първенец по битка Петко Сираков, в действителност е бил играч по битка в ЦСКА. Така синът му Наско бил обвързван с армейското сдружение.

 

Въпреки всичко, Сираков отхвърли концепцията да бъде " собствен измежду непознати и непознат измежду свои " и остана в синия лагер. Въпреки това, се твърди, че Наско постоянно бил забелязван в офиса на

" Литекс Тауър " до преди година, когато Гриша към момента живееше в София. Има ли какво да прави там? „ Нападнат “ от медиите, Сираков призна, че отива да пие кафе с шефа на ЦСКА. Също по този начин удостовери, че фактически е взел пари заем от него, само че през далечната 2013 година. Договорът бил удостоверен пред нотариус и включвал съответните лихви. Шест години по-късно Наско върнал сумата, и то двойно. " Благодаря ти, Гриша! Докато съм жив, ще бъда другар с Гриша Ганчев. Аз съм Наско Сираков и мога да си пия кафе или да обядвам и вечерям с който желая. Ще ме съдите по резултатите ", съобщи Сираков. Но съперниците му не престават да популяризират клюки, че даже през днешния ден Наско има финансови отговорности към Гриша, макар неналичието на обществени данни за такива покупко-продажби. Подобни обвинявания са ориентирани и към Ганчев предходната пролет от публиката на ЦСКА, като те го упрекват, че е продал финала на Купата на България на " Левски ".

 

" С какво да ме купи Сираков, с голия си гъз ли? ", изрече Гришата по отношение на тези обвинявания.

Инфо: Уикенд

Тагове: Гриша Ганчев Купата на България Левски ЦСКА футбол мач Наско Сираков Литекс
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР