Шефът на Ферари Фредерик Васьор обясни, че не се притеснява

...
Шефът на Ферари Фредерик Васьор обясни, че не се притеснява
Коментари Харесай

Васьор: Тръгват си тези, които са близки до Биното

Шефът на Ферари Фредерик Васьор изясни, че „ не се тормози ” от напускането на някои от значимите фигури в отбора. В дните сред надпреварите в Бахрейн и Саудитска Арабия италианските медии сформираха впечатляващ лист на хората, които се чака да изоставен Маранело в околните дни, като отпред е подалият остават Давид Санчес.

„ Има хора, които са близки до Биното, които избраха да изоставен – изясни Васьор пред френското списание Auto Hebdo. – Това не ме тормози. ”

Това, което тормози Васьор, обаче са отрицателните материали в италианските и международните медии, свързани с неговите два месеца отпред на отбора.
 Васьор се опита да изясни какво става във Ферари Васьор се опита да изясни какво става във Ферари
„ Трудно ми е да схвана за какво отборът се трансформира в цел за всички след единствено едно съревнование – съобщи Биното. – При нас стартира нова епоха и напускането на някои хора е неизбежно. Връзката сред модела в аеродинамичния тунел и колата на пистата е добра, което значи, че се оправяме. Казах на екипа ми да оправим грешките, свързани с надеждността и да се фокусираме върху скоростта и мощността. Световният първенец е дълъг. Ако не спечелим първото съревнование, това не значи, че сме изгубили. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР