Шефът на ДАНС с подробности по разбития контрабанден канал с

...
Шефът на ДАНС с подробности по разбития контрабанден канал с
Коментари Харесай

Пламен Тончев: Аферата в митниците е разработвана повече от 9 месеца

Шефът на ДАНС с детайлности по разрушения контрабанден канал с присъединяване на висши чиновници на Министерство на вътрешните работи и aгенция “Митници ”.

Пред депутатите от особено основаната да проверява случая комисия ръководителят на ДАНС Пламен Тончев изясни, че аферата е разработвана повече от 9 месеца.

 Адвокат: Банкова имаше данни по какъв начин ще се употребяват парите от опиатите, хванати на бургаско пристанище Тази сутрин 3 мин. Адвокат: Банкова имаше данни по какъв начин ще се употребяват парите от опиатите, хванати на бургаско пристанище  Офисът и домът на основния секретар на Министерство на вътрешните работи са били претърсени България 3 мин. Офисът и домът на основния секретар на Министерство на вътрешните работи са били претърсени  Среща в хотел и безценен часовник: Пуснаха записи от СРС-та за шефката на митниците и основния секретар на Министерство на вътрешните работи (СНИМКИ) България 3 мин. Среща в хотел и безценен часовник: Пуснаха записи от СРС-та за шефката на митниците и основния секретар на Министерство на вътрешните работи (СНИМКИ)  Адв. Рангелов: Нямало е напън върху Живко Коцев, той е изискал среща с основния прокурор Тази сутрин 3 мин. Адв. Рангелов: Нямало е напън върху Живко Коцев, той е изискал среща с основния прокурор  Адвокат: Банкова имаше данни по какъв начин ще се употребяват парите от опиатите, хванати на бургаско пристанище Тази сутрин 3 мин. Адвокат: Банкова имаше данни по какъв начин ще се употребяват парите от опиатите, хванати на бургаско пристанище  Офисът и домът на основния секретар на Министерство на вътрешните работи са били претърсени България 3 мин. Офисът и домът на основния секретар на Министерство на вътрешните работи са били претърсени  Среща в хотел и безценен часовник: Пуснаха записи от СРС-та за шефката на митниците и основния секретар на Министерство на вътрешните работи (СНИМКИ) България 3 мин. Среща в хотел и безценен часовник: Пуснаха записи от СРС-та за шефката на митниците и основния секретар на Министерство на вътрешните работи (СНИМКИ)  Адв. Рангелов: Нямало е напън върху Живко Коцев, той е изискал среща с основния прокурор Тази сутрин 3 мин. Адв. Рангелов: Нямало е напън върху Живко Коцев, той е изискал среща с основния прокурор

Според него арестуваните Марин и Стефан Димитрови, както и митичната фигура в контрабандата Никола Николов-Паскал, са имали въздействие върху висши чиновници от Министерство на вътрешните работи, митниците и правосъдната система.

Срещу помощта в каналите, те им предоставяли скъпи дарове. Организираната незаконна група успявала да работи на девет от най-важните гранични пунктове.

Междувременно втори провал на делото за мярката на някогашния шеф на организация „ Митници “. Причината - отбраната на Петя Банкова още веднъж не се яви в съда, а показа болничен.

Скандалът в митниците избухна при започване на април, когато тя беше задържана.

В хода на следствието стана ясно, че Банкова се е познавала със Стефан и Марин Димитрови, като тримата са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи.

Появиха се и общи фотоси с към този момент някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР