Шефът на ДАНС Димитър Георгиев и временният директор на военното

...
Шефът на ДАНС Димитър Георгиев и временният директор на военното
Коментари Харесай

Докладвахме в НАТО как ловим руски шпиони, похвали се Борисо...

Шефът на ДАНС Димитър Георгиев и краткотрайният шеф на военното ни разузнаване полковник Велко Атанасов са докладвали в централата на НАТО за акциите против съветски шпиони у нас през последните 10 години. Това стана ясно от изказване на премиера в оставка Бойко Борисов по време на работно заседание с министри.

„ Съюзниците ни от НАТО показаха взаимност с България във връзка дестабилизиращите дейности на Русия и подчертаха още един път мощната си поддръжка към страната ни “, съобщи Борисов.

Той изясни, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО през вчерашния ден в Брюксел са били изслушани ръководителят на ДАНС и шефът на Служба военно разузнаване. Те са срещнали Съвета с разкритите противозаконни дейности на съветски жители на територията на Република България от 2011 година насам.

„ До този миг претендентът за президент Радев и висш главнокомандващ няма коментар нито по тематиката Навални, нито по тематиката шпионски кавги. Темите не се разясняват и от главните политически сили в българския парламент, които споделят, че имат евроатлантическа ориентировка “, за следващ път съобщи министър председателят в оставка.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи във връзка дестабилиращите дейности на Русия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР