Шефът на BMW M Франк ван Меел потвърди, че M2,

...
Шефът на BMW M Франк ван Меел потвърди, че M2,
Коментари Харесай

BMW ще запази ръчните скорости, поне до 2030 година

Шефът на BMW M Франк ван Меел удостовери, че M2, M3 и M4 ще продължат да оферират три педала до края на десетилетието

Не е загадка: Ръчната скоростна кутия е умираща порода. Все още обаче има запалянковци, които обичат сами да превключват скоростите, само че на производителите им е все по-трудно да оправдаят поддържането на опцията с три педала.

Търсенето на механични скоростни кутии става все по-слабо и не е рентабилно за производителите. От едно скорошно изявление обаче, BMW наподобява ще продължи с " ръчката ", най-малко до 2030 година.

На едно скорошно събитие на пистата Kyalami Grand Prix в Южна Африка, шефът на М-подразделението на BMW Франк ван Меел съобщи: " Механичната (ръчна) скоростна кутия, за жалост, към този момент не е толкоз необятно публикувана ".

Но що се отнася до моделите M2, M3 и M4, то за тези коли ние продължаваме да предлагаме ръчни скорости и тези коли ще се оферират по този начин още дълго време, най-малко до края на това десетилетие “, сподели ван Меел.

Според актуалните продуктови цикли на баварците, може да се направи извода, че новото M2 би трябвало да остане налично до 2030 година Но M3 и M4 са малко по-назад, като новите версии се чакат до 2028 година. Дали новите версии на M3 r M4 в действителност ще имат " дръжка " е въпрос, на който към момента няма отговор.

Разбира се, ван Меел добави, че управлението ще остави тази алтернатива, до момента в който клиентите я желаят. Така че, в случай че желаете вариантите с три педала да останат налични, не забравяйте да вложите парите си в такава версия идващия път, когато купувате нова кола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР