Шефът на Български пощи Деян Дънешки благодари на пощаджиите, че

...
Шефът на Български пощи Деян Дънешки благодари на пощаджиите, че
Коментари Харесай

Шефът на пощите благодари на хората си, че са на линия да плащат пенсии и помощи

Шефът на " Български пощи " Деян Дънешки благодари на пощаджиите, че са на работните си места и изпращат пенсии, обществени помощи.

От името на управлението и персонално от мое име ви благодаря за това, че в изискванията на спешна епидемиологична обстановка в
България пощенските чиновници сте на работните си места и отговорно изпълнявате служебните си отговорности!

" Изплащането на пенсии и обществени добавки са витално значими за оцеляването на нашите майки и татковци и обществено слаби хора. В избрани обитаеми места пощенските станции са единствените места за инкасиране на сметки. Хората разчитат на нас! ", написа той.

Съобщава, че управлението следи обстановката и взаимно със синдикатите поставя всички старания да обезпечава непоклатимост в системата.

Създаденият действен спешен щаб в “Български пощи “ ЕАД, който провежда и координира дейностите и ограниченията в сдружението за ограничение на разпространяването на COVID-19 и за запазване здравето на чиновниците и клиентите, подхваща вероятните в тази обстановка дейности, според от съответната епидемиологична конюнктура, се споделя в писмото. Ръководствата на сдружението по места реализират взаимоотношение с органите на локалната власт и администрация, с районните здравни инспекции и други институции, ангажирани с превъзмогването на разпространяването на COVID-19.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР