Шефът на Amazon Джеф Безос притежава състояние от 156 милиарда

...
Шефът на Amazon Джеф Безос притежава състояние от 156 милиарда
Коментари Харесай

Как харчи парите си най-богатият човек на планетата


Шефът на Amazon Джеф Безос има положение от 156 милиарда $ и е най-богатият човек в модерната история. Business Insider са пресметнали, че 88 000 $ имат същата стойност за Безос, каквато има 1 $ за средностатистическия човек. Не е зле.

Дори не можем да си представим практическото изражение на това благосъстояние. Но самият Безос очевидно може и се е зарекъл, че ще изхарчи всички милиарди преди да почине.

Към момента богаташът е изхарчил 25 милиона $ за имение от 21 декара в Медина, Вашингтон, САЩ; 23 милиона за градски апартамент в столицата Вашингтон; 25 милиона за имение в Бевърли Хилс, Лос Анджелис; има и цели три жилището в Ню Йорк на обща стойност 17 милиона $.

Нека не забравяме, че Безос закупи цели 121 квадратни километра в щата Тексас, които съставляват седалище и тестова площадка за компанията му Blue Origin.


Голямата борба за Космоса и кой ще я завоюва

Съревнованието сред Илон Мъск, Джеф Безос, Ричард Брансън и Пол Алън

Между тези пръснати в разнообразни региони парцели Безос пътува с мощен персонален аероплан за 65 милиона $.

Струва си да споменем, че милиардерът изхарчи невероятните 42 милиона $ за основаването на часовник, който е висок над 150 метра и ще е прецизен през след идващите 10 000 години.



По всичко проличава, че хората от ранга на Безос живеят на тотално друга планета и даже не сме сигурни дали това е метафора.

 Джеф Безос желае да окупираме Луната
Джеф Безос желае да окупираме Луната

Това звучи много като Илон Мъск
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР