Шеф Виктор Ангелов явно здраво го е закъсал. Готвачът, който

...
Шеф Виктор Ангелов явно здраво го е закъсал. Готвачът, който
Коментари Харесай

Грандиозна издънка на НОВА с Виктор Ангелов! Зрителите бесни

Шеф Виктор Ангелов очевидно крепко го е закъсал. Готвачът, който се изявява в разнообразни риалити формати, към този момент никак не притегля вниманието на феновете.

Нова телевизия обезверено се пробва да не направи следващ гаф, а с това съумя съществено да изнерви феновете.

Към днешна дата фенове шушукат, че друго риалити предаване е застрашено от неуспех. Става въпрос за предаването, водено от Виктор Ангелов - Hell`s kitchen ( " Кухнята на Ада " ).

Фенове на шоуто видяха, че рекламата, приканяща готвачи да се запишат на кастинг за шоуто, се върти към този момент 6 месеца в ефира. Почитателите на риалитито към този момент са сигурни, че ползата на експертите към продукцията е доста невисок и това принуждава малкия екран повече от половин година да зове за участници.

Според феновете това се държи на крясъците на надарения и придирчив готвач. Други пък считат, че тъкмо това подбужда интереса и твърдо застават пъкъл мнението, че втория сезон на предаването ще има триумф.

Припомняме, че предходната година готварското шоу бе извоювано от Дани Спартак. Талантливият началник получи премия от 100 000 лв. и работа в ресторанта на самия Виктор Ангелов. Към днешна дата, всички почитатели на вкусната храна, могат да видят първенеца от риалитито при Гала, където дружно с някогашната участничка в " Кухнята на Ада " - Светла, подготвят гозби за екипа на " На кафе ".

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР